Geweldloze communicatie

Lezing en workshop over geweldloze communicatie op de Oase

Op vrijdag 23 juni komt Marlies Tjallingii vertellen over geweldloze communicatie. Zij runt al jaren de Ruzieleerschool in Zwolle, waarin geleerd wordt te kijken naar ieders behoeften wanneer conflicten ontstaan. Een actueel thema, ook voor uw persoonlijk leven!

Marlies is sinds 8 mei terug uit Israël en Palestina, waar ze samen met haar man workshops heeft gegeven in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Ook deze zijn gericht op vredevol leven. Zij zal delen over haar ervaringen, o.a. met geweldloos communiceren en ander vredeswerk, in Ramallah en Bethlehem.

De avond begint met een maaltijd. Maaltijd en lezing worden gegeven in de open lucht.

Praktische informatie:

  • Om 18.00 uur wordt begonnen met een gezamenlijke maaltijd. U wordt gevraagd iets eenvoudigs en lekkers mee te nemen om te delen. Zo is er genoeg voor iedereen!
  • Om 19.00 uur begint de lezing door Marlies Tjallingii. U kunt er ook voor kiezen alleen naar de lezing te gaan. Deze duurt tot ca. 21.30 uur.
  • Kosten: vrije gift.
  • U vindt de Oecumenische Kerkentuin Oase aan de Dinkel, aan het einde van de Dinkelstrasse in Gronau, zie de kaart op hun website: https://oase-gronau-losser.org/nl/wat-wij-doen/route/