Fototentoonstelling R.O.C. studenten in de bibliotheek te Enschede

In aanloop van de Vredesweek (21 september tot en met 29 september) wordt op 20 september van 16.00 uur tot 17.00 uur een fototentoonstelling geopend in de openbare bibliotheek aan de Pijpenstraat te Enschede. De foto’s die worden getoond, zijn gemaakt door studenten fotografie van het R.O.C te Enschede. De studenten hebben , vóór hun zomervakantie, de opdracht gekregen om een foto te maken rondom het motto van de Vredesweek: Vrede verbindt over de grenzen.
De feestelijke opening is openbaar.

De opening is verzorgd door het ROC. Er zal onder andere een singer/songwriter optreden. Iedereen is dus welkom Het is inmiddels een traditie geworden dat deze fototentoonstelling een onderdeel vormt van de Vredesweek. De Vredesweek kent ook vele andere activiteiten, die veelal gratis te bezoeken zijn (zie www.enschedevoorvrede.nl/vredesweek)

Er is dit jaar een publieksprijs aan de tentoonstelling verbonden De foto’s kunnen worden beoordeeld. door het publiek.Ook een professionele jury zal de foto’s waarderen. Hun punten worden opgeteld bij die van het publiek. De prijs voor de winnares of winnaar wordt op 5 oktober in de middag uitgereikt in het Auditorium van Concordia, Langestraat 56 tijdens een optreden van Duits koor bestaande uit Vvredesactivisten.