Action Alert: 28 april Kamerdebat over kernwapenverbod!

    Tweede Kamer debatteert over burgerinitiatief PAX, Kom je ook?

  online versie
Action Alert: 28 april Kamerdebat over kernwapenverbod!
actie kernwapens 28-4-16

Op  28 april, vanaf 10.15 uur, wordt ons voorstel – een nationaal verbod op kernwapens – besproken in de Tweede Kamer. Kom je ook?

 

Jij kunt erbij zijn!
De 45.000 handtekeningen onder het burgerinitiatief Teken tegen Kernwapens, waaronder die van jou, gaven de Tweede Kamer een heel duidelijk signaal: kernwapens moeten Nederland uit! Het Kamerdebat hierover is openbaar en wij gaan voor een volle publieke tribune, zodat de Kamerleden onze hete adem voelen. Kom je ook? Lees hier alles over het debat en hoe je je kunt aanmelden.

Aanmelden is belangrijk; zo kunnen we je op de hoogte houden van eventuele veranderingen in het tijdstip. De agenda van de Tweede Kamer verandert soms op het laatste moment.

Het debat
Campagneleider Krista van Velzen van PAX trapt – mede namens jou, het Nederlands Rode Kruis en de ASN Bank – het debat af en roept de politiek ter verantwoording: Nederland wil niet langer leven met de dreiging van kernwapens en de mogelijke humanitaire consequenties. Kernwapens moeten weg!

Jouw steun
Jouw steun maakte dit burgerinitiatief mogelijk, dank daarvoor! We zijn pas klaar als er een nationaal verbod op kernwapens is. Samen brengen we een verandering op gang en met jouw steun blijven we hiervoor knokken. Kun je niet naar het debat komen of wil je nu al iets doen? Deel dan dit filmpje op Facebook.

Vriendelijke groet,

Krista van Velzen
Campagneleider Teken Tegen Kernwapens