Wake : VOOR VREDE, STOP DE OORLOG STOP DE GEWELDSPIRAAL

Wanneer:
3 juni 2023 @ 12:00 – 12:45
2023-06-03T12:00:00+02:00
2023-06-03T12:45:00+02:00
Waar:
van Loenshof
van Loenshof 7511 HE

 

 

Als er ergens oorlog is, bestaat er geen vrede!

In wat voor een wereld leven wij, in wat voor een wereld laten wij dat gebeuren, Wij, mensen, zijn daar verantwoordelijk voor en misbruiken onze mogelijkheden.

Column

Bachmoet bestaat niet meer. Alles ligt in puin. Duizenden doden:militairen, burgers (vrouwen, kinderen). Het spel gaat maar door. Wanneer worden mensen nu verstandig en realiseren zich dat wat er nu gebeurt, zich ongetwijfeld tegen de mensheid zal keren. Dus niet alleen tegen de mensen in Rusland en Oekraïne, maar ook tegen anderen op onze wereld. Hopelijk heb ik ongelijk en is de oorlogsituatie van tijdelijke aard zonder consequenties voor de rest van de wereld en kunnen we ons bezighouden met andere grote problemen op onze wereld: armoede, kansen- en mensenrechten ongelijkheid, klimaat,  stikstof en ga maar zo door. Nogmaals : wanneer worden mensen nu verstandig en gebruiken we onze energie positief?

webmaster BZ

Herhaalde oproep en dat blijven we doen:

Enschede voor Vrede roept alle steden en gemeenten in Twente op het ICAN Cities Appeal te ondertekenen. Met het ondertekenen van deze oproep laten steden en gemeenten zien dat zij geen doelwit zijn en dat zij de verantwoordelijkheid nemen om hun inwoners te beschermen.

We vragen ons verder af waarom in Twente zo weinig gemeenteraden bereid zijn hun burgemeester te verzoeken zich te scharen achter de campagne voor een kernwapenvrije wereld en het verdrag “Burgemeester voor de Vrede”te ondertekenen.

STOP DE GEWELDSPIRAAL EN STREEF NAAR VREDE