Wake : VOOR VREDE, STOP DE OORLOG STOP DE GEWELDSPIRAAL

Wanneer:
1 april 2023 @ 12:00 – 12:45
2023-04-01T12:00:00+02:00
2023-04-01T12:45:00+02:00
Waar:
van Loenshof
van Loenshof 7511 HE

 

 

Als er ergens oorlog is, bestaat er geen vrede!

In wat voor een wereld leven wij, in wat voor een wereld laten wij dat gebeuren, Wij, mensen, zijn daar verantwoordelijk voor en misbruiken onze mogelijkheden.

Column

Geen aprilgrap. We staan er weer om mensen te overtuigen dat alleen wij met z’n allen vrede kunnen bewerkstelligen. Dat wij daartoe in staat zijn, bewijst de uitslag van de Provinciale Staten verkiezingen. Met een overweldige meerderheid hebben kiezers laten weten dat ze geen genoegen nemen met het huidige kabinetsbeleid en -gedrag.Laten we hopen dat het kiezersgedrag nu ook daadwerkelijke verandering teweeg brengt. Zo niet, dan vinden we hopelijk een andere manier om onvrede te uiten. Misschien massaal staken? Vrede i8s dat toch wel waard, toch?

Be’zet

Webmaster

 

Nog een indruk van de wake? zie de wake van januari 2020 via link:

https://youtu.be/qwt6hOrsfo4

Enschede voor Vrede roept alle steden en gemeenten in Twente op het ICAN Cities Appeal te ondertekenen. Met het ondertekenen van deze oproep laten steden en gemeenten zien dat zij geen doelwit zijn en dat zij de verantwoordelijkheid nemen om hun inwoners te beschermen.

We vragen ons verder af waarom in Twente zo weinig gemeenteraden bereid zijn hun burgemeester te verzoeken zich te scharen achter de campagne voor een kernwapenvrije wereld en het verdrag “Burgemeester voor de Vrede”te ondertekenen.

STOP DE GEWELDSPIRAAL EN STREEF NAAR VREDE