Agenda

mrt
3
za
Wake : VOOR VREDE, STOP DE OORLOG STOP DE GEWELDSPIRAAL @ Ei van Ko (stadhuis)
mrt 3 @ 12:00 – 13:00

STOP DE OORLOG
STOP DE GEWELDSPIRAAL EN STREEF NAAR VREDE

 

Deze ruimte is gereserveerd voor actuele informatie ten behoeve van de “wake”

Sinds een aantal jaren zien we een ware geweldspiraal van oorlog en terreur, van aanslagen en steeds hardere taal tegen bepaalde bevolkingsgroepen. De schrik slaat ons om het hart en we vragen ons af waar dit allemaal toe zal leiden. Blijft deze escalatie almaar doorgaan of komt er toch ooit een einde aan?
We staan hier, elke eerste zaterdag van de maand, van 12 tot 13 uur op het Ei van Ko (stadhuis in Enschede), omdat we vinden dat het zo niet door kan gaan, dat geweld niet met geweld bestreden kan worden, dat muren afgebroken moeten worden en overheden en bevolkingsgroepen samen moeten werken om de echte problemen op te lossen.

U bent van harte welkom
u bij deze wake aan te sluiten.

 

mrt
4
zo
Sonntagsspaziergang Urenco Gronau @ Urenco, Gronau
mrt 4 @ 14:00 – 15:00

 

Elke eerste zondag in de maand, om twee uur, verzamelen zich een aantal  Nederlandse en Duitse mensen bij de vestiging van Urenco in Gronau. Het is een protestgebeuren tegen het uranium verrijkingsindustrie

Doorgaans is de mogelijkheid geboden rond het terrein te wandelen om op deze manier actie te plegen. Of er gewandeld wordt of niet, door er te zijn geeft men blijk te protesteren.

Iedereen is welkom  om aan de tocht mee te doen.